Beställning och leverans

Kostnadsförslag

Kunden inkommer med någon form av underlag till produktionsritning t ex en bild eller en skiss, gärna med tillhörande text som förklaring. Vi tar gärna emot bilder på mail i de vanligaste formaten .jpg .gif eller som .pdf. Skisser kan man t ex scanna in och maila alternativt faxa eller posta med vanlig postservice. Därefter gör Far och Son en produktionsritning och skickar tillbaka till kunden. Korrespondensen fortgår tills kunden anser att ritningen motsvarar den möbel man tänkt sig. Därefter kommer också ett kostnadsförslag att kunna ges. Denna procedur är givetvis kostnadsfri.

Beställning

När ritningen och kostnadsförslaget är godkänt av kunden skall kund som beställningsbekräftelse betala handpenning mostvarande 20% av den totala beställningssumman, exkl. frakt.

Leveranstid

Olika möbler tar olika lång tid att producera. På hemsidan anges normal leveranstid för varje möbel. Dock kan det i tider av hög beläggning hända att leveranstiden är längre. Detta kommer isåfall kunden att informeras om så fort som möjligt.

OBS! Från det datum som betalning/handpennings mottages räknas sedan produktionstiden för respektive produkt.

Leveransvillkor

Fritt Ystad. Vi hjälper gärna till att ordna frakt från Ystad till er. Vi kör när lastbilen är full för minsta möjliga kostnad för kunden, alternativt kan vi skicka med DBSchenker.